Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на интервјуто на Зоран Заев за Дојче Веле

Не само што лаже во Македонија, туку лаже и во странство, Заев е прототип за пинокио. Не само што не креирал 100.000 работни места за четири години, туку во последната година Заев предизвика отпуштање на 60.000 луѓе.

Back to top button
Close
Close