Политички партии

Реакција на СДСМ на прес-конференцијата на Димче Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски по секоја цена брани осудени насилници и организатори за упадот од 27 април, ВМРО-ДПМНЕ не е излезена од насилничко-режимската матрица

Back to top button
Close
Close