Политички партии

Реакција на СДСМ на прес-конференцијата на Димче Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ

Криминалот и корупцијата се заштитен знак на ВМРО-ДПМНЕ, Владата предводена од СДСМ се спротивставува на корупцијата и постапува по наодите на меѓународните и домашни извештаи

Back to top button
Close
Close