Оригинални текстови

Реакција на Платформата на граѓански организации за борба против корупцијата

Платформата на граѓански организации за борба против корупцијата изразува загриженост од ниското ниво на транспарентност на процесот со кој Владата на Република Северна Македонија ја договара изградбата на автопатските делници од коридорите 8 и 10.

Back to top button
Close
Close