0_Maqedoni.PortalPartitë politike

Reagim i VMRO-DPMNE-së për statusin në Fejsbuk të liderit të LSDM-së, Zoran Zaev

Fjalët e Zaev nuk janë të sinqerta, përkundrazi, ky është një qëndrim hipokrit. Vitet e fundit, ai ka lënë gjurmë në të gjitha paditë dhe akuzat ndaj gazetarëve, ka përndjekur dhe etiketuar mediat dhe ka kaluar dhunë fizike të pa sanksionuar ndaj gazetarëve.

Shkup, 6 gusht 2020

Fjalët e Zaev nuk janë të sinqerta, përkundrazi, ky është një qëndrim hipokrit. Vitet e fundit, ai ka lënë gjurmë në të gjitha paditë dhe akuzat ndaj gazetarëve, ka përndjekur dhe etiketuar mediat dhe ka kaluar dhunë fizike të pa sanksionuar ndaj gazetarëve.

Publiku ende kujton se si shpalli publikisht disa media si armiq politik, si gazetarët u sulmuan verbalisht në konferenca për shtyp nga përkrahësit e tij, si i quajti gazetarët me fjalë nënçmuese dhe një numër presionesh të tjera që ai ushtronte ndaj mediave dhe gazetarëve.

Edhe nëse është nga Zoran Zaev, është teolr. Shpërthime të tilla, të cilat nuk janë të rralla dhe që vazhdojnë vazhdimisht me kalimin e viteve, tregojnë karakterin e tij personal, por edhe politik dhe duhet të dënohen në parim nga të gjithë palët e interesuara.

Qendra e VMRO-DPMNE-së për komunikim

__________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formë integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

 

Back to top button
Close
Close