Partitë politikeZgjedhje parlamentare 2020

Reagim i VMRO-DPMNE-së në deklaratën e Oliver Spasovskit

Oliver Spasovski, Zoran Zaev dhe LSDM-ja nuk kanë punuar asgjë në këto tre vite. Në vend që ta zbatojnë atë që e premtuan në vitin 2016, ata krijuan sistem të krimit, korrupsionit dhe zhvatjes. Premtimet e tyre nga viti 2016 nuk i kanë realizuar, ndërsa tani kanë menduar manipulime të reja.

Shkup, 28 qershor 2020

Oliver Spasovski, Zoran Zaev dhe LSDM-ja nuk kanë punuar asgjë në këto tre vite. Në vend që ta zbatojnë atë që e premtuan në vitin 2016, ata krijuan sistem të krimit, korrupsionit dhe zhvatjes. Premtimet e tyre nga viti 2016 nuk i kanë realizuar, ndërsa tani kanë menduar manipulime të reja.

Kemi parë se paratë në vend tek qytetarët kanë përfunduar tek Vice dhe Zoran Zaev në formë të çantave të zhvatura plot me miliona euro. Pasi nuk kanë prirje për punë, besojmë se mund më shumë vetëm të mashtrojnë dhe ta varfërojnë Maqedoninë.

Kjo nuk do të kalojë, populli ka parë se premtimi i Zaevit, Spasovskit dhe LSDM-së është vetëm gënjeshtër e shënuar në letër.

LSDM dhe Zaev treguan se mund vetëm më shumë krim, mund më shumë korrupsion dhe mund vetëm humbje. T’i japim fund përkuljes së shtyllës kurrizore. Drejtohu Maqedoni! Zgjidh ripërtëritje!

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

___________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre

Таг
Back to top button
Close
Close