Partitë politike

Reagim i VMRO-DPMNE-së ndaj kumtesës së LSDM-së për investimet kapitale

Për shkak të paaftësisë së LSDM-së në pushtet në këto tre vite nuk ka investime kapitale.

Shkup, 29 maj 2020

Për shkak të paaftësisë së LSDM-së në pushtet në këto tre vite nuk ka investime kapitale.

Investimi i vetëm kapital në këto tre vite është rritja e pronës së Zaevëve dhe bashkëpunëtorëve të tyre.

Premtonin autostrada prej 600 kilometrave, ndërsa nuk bënë asnjë kilometër autostradë.

Tre vite nuk u kujtuan për investime kapitale, por u kujtuan  të gënjejnë tani para se të largohen nga pushteti.

Nuk janë të aftë as ta mirëmbajnë atë që e ndërtoi VMRO-DPMNE. VMRO-DPMNE dallon nga LSDM.

Me LSDM-në në pushtet qytetarët fituan regjim hibrid, paaftësi, krim dhe varfëri. LSDM dhe Zaev asnjëherë më.

Qendra e VMRO-DPMNE-së për komunikim

__________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formë integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

Back to top button
Close
Close