KulturëKulturë.Portal

Reagim i ITSHKSH për Atllasin gjuhësor të dialekteve të gjuhës maqedonase: Republika e Kosovës është fqinj verior i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Këto ditë doli nga shtypi “Atlasi gjuhësor i dialekteve maqedonase” (Лингвистички атлас на македонските дијалекти), botim i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM), një botim që meriton respekt shkencor si arritje e rëndësishme shkencore në fushën e gjuhësisë maqedonase, përkatësisht dialektologjisë.

Back to top button
Close
Close