ЕвропаЕвропа.Портал

Разбиена мафијашка мрежа во Италија која со измами пренасочувала пари од еврофондови

Италијанската полиција разби голема мафијашка мрежа обвинета за пренасочување на околу 110 милиони евра од европски и јавни фондови, јавија италијанските медиуми.

Back to top button
Close
Close