0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Rastet me Rashkovskin dhe Mijallkovin tregojnë se nuk ka të paprekshëm, thekson Nikollovski

Duhet të dihet se kush për çka është përgjegjës, nuk mund të komentoj nëse dikush është i pafajshëm ose të hyjë në procedura gjyqësore, është përgjigjur sot zëvendëskryeministri i Qeverisë për luftë kundër krimit dhe korrupsionit, zhvillim të qëndrueshëm dhe resurse njerëzore, Lupço Nikollovski i pyetur për vendimin e prokurorisë se nuk ka përgjegjësi për Sasho Mijallkovin se nuk ka qenë në shtëpi kur duhej t’i dorëzohet vendimi për arrest shtëpiak ose vendim për Dragi Rashkovskin të mbrohet në liri.

Back to top button
Close
Close