СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Распуштена Владата на Судан

Премиерот на Судан, Абдулах Хамдок вчера ја распушти Владата, a новите министри предвидено е да бидат именувани во текот на денот

Back to top button
Close
Close