BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Rama kërkoi nga qytetarët më shumë përgjegjësi që të mos vjen deri te mbyllja e plotë e Shqipërisë 

Kryeministri shqiptar, Edi Rama u bëri thirrje qytetarëve që të jenë më të vetëdijshëm dhe më të përgjegjshëm për ta shmangur mbingarkesën në spitale dhe mbylljen e vendit, gjë që do të kishte pasoja të rënda në të gjitha aspektet, njoftoi korrespodentja e MIA-s nga Tirana.

Back to top button
Close
Close