0_Magazinë.PortalBotë

Raketa e “Spejs-Iks” fluturoi me sukses, por pastaj shpërtheu

Raketa prototip e kompanisë hapësinore amerikane "Spejs-Iks", pas një fluturimi provë në shtetin federal amerikan Teksas, me sukses fluturoi por menjëherë u paraqit zjarr dhe fluturja shpërtheu.

Back to top button
Close
Close