BallkanKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Rajoni më i gjerë i Athinës një hap para se të ndizet alarmi i kuq për Kovid-19

Më shumë se gjysma e rasteve aktive të Kovid-19 në Greqi, janë në zonën e Atikës, rajoni më i gjerë i Athinës dhe vetëm dje nga 346 të sapoinfektuar, 210 ishin në periferinë konkrete në të cilën nga e hëna janë në fuqi masat parandaluese shtesë, që nuk e përjashtoi mundësinë që në periudhën e ardhshme ata të bëhen më të rrepta, dhe madje të vendosin karantinë të plotë, transmetoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close