EvropëEvropë.Portal

Rajonet spanjolle pajtohen rreth mbylljes së klubeve të natës

Të gjitha rajonet spanjolle  u pajtuan t'i mbyllin  klubet e natës  dhe të vendosin  ndalesë për  pirje të duhanit në vende ku është e pamundur  të mbahet distanca  e sigurt. Këto janë një pjesë e masave  që kanë për qëllim  ta parandalojnë rritjen e numrit të të infektuarve nga koronavirusi  i ri, deklaroi sot  ministri i shëndetësisë së Spanjës, Salvador Ilja.

Madrid, 14 gusht 2020 (MIA) – Të gjitha rajonet spanjolle  u pajtuan t’i mbyllin  klubet e natës  dhe të vendosin  ndalesë për  pirje të duhanit në vende ku është e pamundur  të mbahet distanca  e sigurt. Këto janë një pjesë e masave  që kanë për qëllim  ta parandalojnë rritjen e numrit të të infektuarve nga koronavirusi  i ri, deklaroi sot  ministri i shëndetësisë së Spanjës, Salvador Ilja.

Ai ka këshilluar të mos mblidhen  më shumë se 10 persona dhe i paralajmëroi të rinjtë, të mos mblidhen jashtë dhe të pinë alkool.

Numri i rasteve të reja me virusin në Spanjë u rrit  ditët e fundit, ashtu që numri i tërësishëm i rasteve nga paraqitja e pandemisë është 337.334. sa/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close