Фотосервис

Раде Кончар

Вицепремиерката задолжена за економски прашања и координација со економските ресори Мила Царовска и министерката за странски инвестиции Зорица Апостолска на средба со менаџментот на компанијата „Раде Кончар“

Back to top button
Close
Close