Дописници МКДКултураКултура.Портал

Рачно изработени сувенири доделени на Градскиот музеј Крива Паланка

Вкупно триесет примероци сувенири, рачно сликани на порцелан беа доделени на Градскиот музеј - Крива Паланка, како дел од проектот „Традиција насликана на порцелан".

Back to top button
Close
Close