0_Web_АктуелноОпштество

„Race for the Cure“- Напред розово по тринаесетти пат во Скопје

Здружението „Борка- за секој нов ден“ денеска организира настан „Race for the Cure“- Напред розово, во рамките на 13-тата кампања за борба против рак на дојка. Настанот ќе се одржи во Градски Парк, кај Школка, со почеток во 11:00 часот.

Back to top button
Close
Close