0_Македонија.ПорталПолитика

Работилница за Стратегија за регионален развој 2020 – 2029

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска ќе ја отвори работилницата за разгледување на нацрт на Студија со секторска анализа на земјоделството и руралниот развој. 

Скопје, 17 септември 2020 (МИА) – Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска ќе ја отвори работилницата за разгледување на нацрт на Студија со секторска анализа на земјоделството и руралниот развој.
Работилницата е наменета за Стратегијата за регионален развој на Република Северна Македонија за периодот 2020 – 2029 година. мд/са/

Back to top button
Close
Close