0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Qyteti i Shkupit: VMRO-DPMNE fabrikon afera joekzistuese

Paaftësia  të përgjigjet në aprovimin ditor dhe përshëndetjen nga ana e qytetarëve  në projektet e Qytetit të Shkupit, të realizuara  vetëm për tre vjet. VMRO-DPMNE fabrikon afera joekzistuese, citohet në reagimin e sotëm të Qytetit të Shkupit në konferencën për shtyp të partisë opozitare.

Back to top button
Close
Close