Lajme nga komunatShkup

Qyteti i Shkupit: Me mbi 3000 kërkesa janë plotësuar financat për thirrjen publike për subvencione për biçikleta

Për shkak të interesimit të madh të qytetarëve për subvencione për blerjen e biçikletave të reja dhe plotësimit së mjeteve financiare të parashikuara, kjo thirrje publike është mbyllur, njofton Qyteti i Shkupit.

Back to top button
Close
Close