0_Maqedoni.PortalShkup

Qyteti i Shkupit: FIllon ofanziva ndërtimore verore e rrugëve dhe bulevardeve

Qyteti I Shkupit kumtoi se e fillon ofansivën ndërtimore verore për ndërtimin dhe rikonstruimin e rrugëve dhe bulevardeve të qytetit. Në periudhën që paraprin, siç informojnë nga Qyteti I Shkupit, është paraparë që punët ndërtimore të fillojnë në 11 lokacione të qytetit, në disa komuna të Shkupit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close