Lajme nga komunatShkupShoqëri

Qyteti i Shkupit do ta shqyrtojë vendimin për rikonstruktim të hyrjes dhe rrugëve qasëse në SPQ “8 Shtatori”

- Vendimi për dhënien e donacionit ISHP- Spitali i përgjithshëm i Qytetit "8 Shtatori" – Shkup, është një nga pikat kryesore që do të diskutohet në seancën e sotme të Këshillit të Qytetit të Shkupit. Me këtë vendim është propozuar që Qyteti i Shkupit të japë donacion i cili konsiston në rikonstruksionin e rrugëve qasëse dhe hyrëse për në qendrën urgjente të spitalit, në një sipërfaqe prej 2,400 m2, dhe vlera e donacionit është 2,356,100 denarë pa TVSH.

Back to top button
Close
Close