Lajme nga komunatShkup

Qyteti i Shkupit apelon që mbeturinat e mëdha gjatë “Black Friday” të lihet në vendin e duhur

Qyteti i Shkupit apelon tek qytetarët që gjatë "Black Friday" t'i lënë mbeturinat e mëdha në vendet për deponim. Prej atje përkujtojnë se ambalazhi për paketim të prodhimeve të mëdha, veçanërisht për teknikë të bardhë, por edhe pajisjet e vjetra elektronike dhe mobiljet, trajtohen si mbeturina të mëdha dhe nuk duhet të lihen në kontejnerë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close