BallkanBallkan.Portal

Qytetarët shqiptarë në Serbi mund të udhëtojnë vetëm me letërnjoftim

Ministria shqiptare për Evropën dhe Punët e Jashtme ka bërë të ditur se më datë 20 janar të vitit 2021 ka hyrë në fuqi marrëveshja ndryshuese ndërmjet Këshillit të ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi lëvizjen e ndërsjellë të shtetasve përkatës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close