0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëriStorje

Qytetarët në forume përzgjodhën projekte për zhvillim rajonal, në Strumicë prioritet është integrimi i grupeve të margjinalizuara, në Koçan turizmi malor

Në përputhje me prioritetet e qytetarëve të cilët në forume rajonale vendosnin për projekte në komunat nga Rajoni malor lindor, e që janë pjesë e projektit që e implementon Ministria e Vetëqeverisjes Lokale “Zhvillim i qëndrueshëm dhe inkluziv i barabartë rajonal“, janë përzgjedhur projekte të ndryshme, ndërsa qytetarët e Strumicës prioritet u dhanë bashkësive të margjinalizuara, derisa në Koçanë në plan të parë doli turizmi malor.

Back to top button
Close
Close