Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Qytetarët e Ohrit në mënyrë aktive janë përfshirë në aksionin ekologjik “Pastrim për fundjavë”

Qytetarët e Ohrit treguan vetëdije të lartë për nevojën nga mbajtja e mjedisit pastër jetësor. Numri i madh I qytetarëve të Ohrit, kryesisht të rinj, iu përgjigjën thirrjes dhe iu bashkuan aksionit të madh ekologjik "Pastrim për fundjavë" që zbatohet sot nëpër shumë qytete në vend.

Back to top button
Close
Close