0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëMakedonija.SlajderPolitikë

Quçuk për MIA-n: Deri tani nuk kemi parë propozime të qarta për reformën e zgjerimit

Raportuesi i sapozgjedhur për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian në bisedë për MIA-n shpreh dëshpërim të madh për bllokadën e negociatave me Maqedoninë e Veriut në Këshillin Evropian. Ai kërkoi nga ata të cilët propozojnë reforma në procesin e negociatave, të ofrojnë propozime të qarta dhe konkrete, pasi, siç thotë, nuk sheh sipas cilave kritere tjera përveç atyre të Kopenhagës duhet të vlerësohen vendet kandidate.

Back to top button
Close
Close