EvropëSvet.Slajder

Qeveria spanjolle kërkoi nga banorët e Madridit ta kufizojnë lëvizjen

Ministri spanjoll i Shëndetësisë u bëri thirrje sot të gjithë qytetarëve të Madridit që të kufizojnë lëvizjet dhe kontaktet e tyre dhe t'i zvogëlojnë ato vetëm në "të domosdoshme" për të ndaluar përhapjen e epidemisë Kovid-19, një ditë pas hyrjes në fuqi të kufizimeve të rrepta në një pjesë të rajonit të Madridit.

Back to top button
Close
Close