0_Web_AktualeKultura.SlajderKulturëKulturë.PortalMakedonija.Slajder

Qeveria solli Vendim me të cilin e shpalli Akuaduktin monument me shkallën më të lartë të mbrojtjes

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut me propozim të Drejtorisë për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe mendimin e Këshillit nacional për trashëgimi kulturore në seancën e sotme solli Vendim për shpalljen e monumentit Akuadukt në Shkup trashëgimi kulturore me rëndësi të veçantë, nënkategori me rëndësi të veçantë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close