BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Qeveria punon në tejkalimin e problemit me uljen e rezervave të naftës

Zëdhënësi  qeveritar Mile Boshnjakovski sot deklaroi se Qeveria punon në gjetjen e zgjidhjes për situatën me uljen e rezervave shtetërore të derivateve të naftës dhe se nuk do të lejojë që situata të bëhet alarmante. 

Back to top button
Close
Close