0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

Qeveria obligoi disa institucione të bëjnë kontrolle për informacionin për import të derivateve toksike të naftës

– Qeveria sot në mbledhjen e 71-të obligoi disa institucione që të bëjnë kontrolle menjëherë dhe për 14 ditë t’i dorëzojnë informacione për informacionin e publikuar nga Laboratori i Raportimit të Kërkimit – LRK për ekzistimin e dyshimit se në një periudhë të caktuar në vend janë importuar derivate toksike të naftës të rrezikshme për shëndetin dhe mjedisin jetësor.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close