0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria nuk tërhiqet nga vetingu në gjyqësi, pohoi zëdhënësi qeveritar

Zëdhënësi qeveritar Dushko Arsovski sot deklaroi se Qeveria  nuk tërhiqet nga  vetingu i paralajmëruar në gjyqësinë. Këtë vit,  kanë filluar procedurat kundër 83 gjykatësve, ndërsa si arsye citohen vjetërsimi dhe veprimi joadekuat sipas lëndëve dhe ngjashëm.

Back to top button
Close
Close