0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëShoqëri

Qeveria miratoi hyrje dhe qëndrim të forcave të armatosura të huaja për shkak të stërvitjes ushtarake “Goditje e shkëlqyer 21”

Forcat e armatosura të huaja do të mund të hyjnë dhe qëndrojnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të pjesëmarrjes në stërvitjen ushtarake "Sulm i shkëlqyer 21", vendosi Qeveria në seancën e 64-të të sotme.

Back to top button
Close
Close