0_Web_AktualeBiznis.SlajderEkonomi

Qeveria me pako masash në mbështetje të vreshtarëve

Qeveria në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe miratoi "Informatën për gjendjen e blerjes së rrushit nga rekolta 2020 me propozim masa", me të cilën e angazhoi kabinetin e zëvendëskryeministrit për çështje ekonomike, koordinim të resorëve ekonomikë dhe investimeve të përgatisë masa nga Programi për mbështetje nga KOVID-29 në vlerë prej 4 denarëve për kilogram për rrush të blerë dhe të shitur të verës në bodrumet e verës të cilat janë regjistruar në regjistrin e prodhuesve të verës që e udhëheqë Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.

Back to top button
Close
Close