Partitë politike

Qeveria me eurobonon e re ka futur në borxh çdo familje me 2.400 euro

Është më se e qartë se qeveria e LSDM-së dhe Zoran Zaev nuk po bëjnë asgjë për të mirën e qytetarëve dhe shtetit. E vetmja gjë për të cilën janë të aftë është të fusin në borxh shtetin. Në vetëm dy ditë, Zaev e futi në borxh Maqedoninë për 850 milion euro, akuzojnë nga VMRO-DPMNE

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close