0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Qeveria i publikoi pagat e kryeministrit dhe ministrave për muajin dhjetor

Qeveria në ueb faqen e saj publikoi listë  me vlerën e pagave të kryeministrit, zëvendëskryeministrave dhe ministrave të cilat u janë paguar për muajin dhjetor. Paga më të larta kanë kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close