0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Qeveria i pranon kërkesat e medias dhe punonjësve të medias – do të krijohet fond mediatik për projekte me interes publik

Qeveria i pranon kërkesat e medias dhe punonjësve të medias - do të krijohet fond mediatik për projekte me interes publik

Back to top button
Close
Close