0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Qeveria i falënderoi të gjithë qytetarët, mediat dhe subjektet politike pas nënshkrimit të Protokollit për inkuadrim në NATO

Qeveria e Republikës së Maqedonisë pas nënshkrimit të Protokollit për inkuadrim në NATO i falënderoi të gjithë qytetarët nga të gjitha bashkësitë etnike për maturin dhe durimin të cilin e kanë treguar në 25 vitet e fundit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close