0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria e miratoi Strategjinë për transparencë 2019-2021

Qeveria e miratoi Strategjinë për transparencë për periudhën 2019-2021 me Planin veprues i cili orientohet drejtë avancimit të ambientit për transparencë dhe besim në punën e institucioneve në prag të integrimit të vendit në BE dhe NATO.

Back to top button
Close
Close