0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Qeveria e miratoi Protokollin shëndetësor për zbatimin e regjistrimit

Me propozim të Komisionit për sëmundje ngjitëse, Qeveria sot e ka miratuar Protokollin për masa parandaluese gjatë zbatimit të regjistrimit të popullsisë, amvisërive dhe banesave 2021.

Back to top button
Close
Close