0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalEkonomi

Qeveria e miratoi Programin për reforma ekonomike 2021-2023

Qeveria e miratoi strategjinë trevjeçare për reforma strukturore - Programin e reformave ekonomike (PRE) 2021-2023, kumtoi Ministria e Financave. programi, përgatitjen e të cilit e koordinon Ministria e Financave, e përmban kornizën afatmesme makroekonomike dhe fiskale, si dhe reformat strukturore që duhet të zbatohen, e të cilat janë konfirmuar përmes dialogut të përbashkët me Komisionin evropian.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close