0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria e miratoi dhe dha mbështetje për Konceptin e arsimit fillor

Qeveria në seancën e sotme ka dhënë mbështetje të plotë dhe ka miratuar Konceptin për arsim fillor ku në përpilimin e saj janë përfshirë të gjitha palët e prekura, është dëgjuar dhe janë pranuar mendime profesionale nga ekspertë, profesorë universitarë, përfaqësues të ASHAM-it, mësimdhënës dhe organizata qytetare dhe ndërkombëtare.

Back to top button
Close
Close