BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Qeveria e Etiopisë ka lejuar që ndihma humanitare të hyjë në rajonin e Tigrajit 

Qeveria e Etiopisë dhe Kombet e Bashkuara nënshkruan sot marrëveshje për sigurimin e qasjes për ndihmë humanitare në rajonin e Tigrajit, i cili është i përfshirë në konflikt, njoftoi DPA.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close