0_Maqedoni.PortalPolitikë

Qeveria do të mbajë mbledhje të rregullt

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë mbledhjen e saj të rregullt të 41-të me më shumë pika në rendin e ditës nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Back to top button
Close
Close