0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Qeveria do ta promovojë projektin për sisteme fotovoltaike

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe ministrja për Financa, Nina Angellovska, sot në Qendrën e medias në Qeveri do të mbajnë fjalim në promovimin e Projektit për projektimin dhe vendosjen e sistemeve fotovoltaike. 

Shkup, 6 dhjetor 2019 (MIA) – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe ministrja për Financa, Nina Angellovska, sot në Qendrën e medias në Qeveri do të mbajnë fjalim në promovimin e Projektit për projektimin dhe vendosjen e sistemeve fotovoltaike.
Projekti zbatohet nga Ministria e Financave me fonde të BE-së për zhvillim të infrastrukturës rurale, në bashkëpunim me Bankën Botërore si segment i veçantë për IPA investime rurale në kuadër të projektit për përmirësimin e shërbimeve komunale. mb/

Back to top button
Close
Close