0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria do ta mbajë mbledhjen e 71-të

Qeveria sot do të mbajë mbledhjen e saj të 71-të me më shumë pika në rend të ditës, mes të cilave edhe Propozim-ligji për ratifikimin e Marrëveshjes mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Francës, që ka të bëjë me themelimin dhe aktivitetet e Agjencisë Franceze për Zhvillim të Proparko dhe të Ekspertizës Francë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close