0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria do ta mbajë mbledhjen e 39-të

- Qeveria sot do ta mbajë mbledhjen e 39-të, tematike, plotësisht e dedikuar informacioneve për programet vjetore dhe planeve për punë të disa ndërmarrjeve publike, agjencive, organeve të pavarura drejtuese dhe organizatave drejtuese.

Back to top button
Close
Close