BiznesBiznis.SlajderEkonomi

Qeveria dha dritë të gjelbër për ndërtimin e hekurudhës për në Shqipëri

Qeveria sot e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për ndërtimin e hekurudhës Kërçovë - kufiri me Republikën e Shqipërisë në dy faza, dhe e angazhoi Ministrinë e Financave të dorëzojë Kërkesë për shprehje  të interesit deri te institucionet financiare ndërkombëtare dhe kreditorët bilateralë për sigurimin e mjeteve financiare në vlerë prej 426 milionë euro për financimin e fazës së parë nga projekti aksi Kërçovë - Strugë, si dhe mjete grant për ndihmë teknike në këtë projekt.

Back to top button
Close
Close