0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Qeveria britanike ka lejuar mbi 60.000 spektatorë në Uemblli për finalen e EURO 2020

Leja për mbi 60.000 spektatorë që të jenë të pranishëm në tribunat në stadiumin “Uemblli” në Londër për dy gjysmëfinalet, si dhe ndeshja finale e EURO 2020, u miratua sot nga Qeveria britanike.

Back to top button
Close
Close